Camping Ackersate

Regio: Gelderland

Exclusief aangeboden door:

Vlakbij Voorthuizen, in een rustige omgeving, ligt camping Ackersate. Het ligt in een rustige omgeving en beschikt over nette sanitaire voorzieningen. Deze zijn ook aangepast voor de minder validen en er is speciaal kindersanitair aanwezig. Voor het plezier is er een overdekt zwembad aanwezig en een zwembad waar een overkapping overheen kan. Zo is er op elk moment van de dag en elk moment van het jaar de mogelijkheid op waterplezier. Bovendien zijn er leuke glijbanen aanwezig. Er zijn ook een kindertheater en speeltuin aanwezig waar kinderen zich zullen vermaken. Bovendien zijn er sportvelden en mogelijkheid voor jeu de boules, tafeltennis en midgetgolf. Er worden leuke activiteiten georganiseerd op de camping. De horecagelegenheden kun je goed bezoeken en je kunt er lekker eten.

Accommodaties camping Ackerstate

De camping beschikt over toeristische plaatsen en vaste plaatsen. Allen zijn voorzien van elektra-, water- en kabeltelevisieaansluiting. Deze plaatsen staan apart van elkaar op de camping. Je kunt er ook voor kiezen om een accommodatie te huren, bijvoorbeeld een stacaravan of bungalow. Wanneer je wel van de campinggezelligheid houdt, maar niet van kamperen in een tent, dan zijn dit goede oplossingen om toch van de camping te kunnen genieten.

Omgeving camping Ackerstate

Op korte afstand liggen uitgestrekte bossen die geschikt zijn voor mooie wandelingen en fietstochten. Vlakbij ligt een recreatieplas en een overdekte speelhal ‘Het Schateiland’. Dit zijn leuke uitjes wanneer je met kinderen weg wilt. Het dorp Voorthuizen ligt op korte afstand en heeft mooie culturele elementen te bieden. Bovendien is het er gezellig. Bovendien zit je zo op de snelweg om naar grotere steden te gaan.

Foto's
Uw camping op de kaart
Uw camping en andere campings in Gelderland