Camping Arnhem

Regio: Gelderland

Ook aangeboden door:

Deze camping in Arnhem beschikt over moderne en verwarmde sanitairgebouwen. De toiletten zijn schoon en voorzien van toiletpapier. Verder zijn er speciale babyrooms en aangepast sanitair voor minder validen. Er is een verwarmd zwembad aanwezig, die met slecht weer overkapt kan worden. Zo kan er altijd heerlijk gezwommen worden. Degene die ontspanning zoeken kunnen een bezoekje brengen aan de sauna, de whirlpool en het Turksstoombad.

Accommodaties camping Arnhem

De camping beschikt over luxe kampeerplaatsen midden in de natuurlijk. De plekken zijn er vanaf 100 m2 en de auto mag erbij geparkeerd worden. Je hebt beschikking over elektra, een watertappunt, centraal antennesysteem en aansluiting op het riool. Vanaf je kampeerplek ben je in korte tijd bij het sanitairgebouw. Wil je kamperen zonder te sjouwen? Kies dan voor een accommodatie op de camping. Je kunt kiezen uit diverse accommodaties, waaronder vakantietent, chalet en stacaravan.

Omgeving camping Arnhem

Het Nationaal Park De Hoge Veluwe straalt veel rust uit. Bovendien is het erg mooi om te zien en daardoor dus geschikt voor mooie wandelingen. Fiets je liever, dan kun je een van de fietstochten volgen. Je hebt de kans om bijvoorbeeld een hert of everzwijn tegen te komen, want die leven hier in het wild. De steden in de omgeving zijn prachtig en gezellig om te zien, bijvoorbeeld de historische steden Arnhem en Nijmegen. Burgers’Zoo en het Openluchtmuseum zijn een bezoekje ook zeer zeker waard.

Foto's
Uw camping op de kaart
Uw camping en andere campings in Gelderland