Camping Bad Hoophuizen

Regio: Gelderland

Exclusief aangeboden door:

De camping Bad Hoophuizen ligt aan het Veluwemeer en biedt dan ook perfecte omstandigheden voor het recreëren aan en op het water. Liefhebbers van watersport komen hier zeker aan hun trekken, maar ook de andere campinggasten kunnen zich op verschillende manieren vermaken. Kinderen kunnen zich bijvoorbeeld uitstekend vermaken in het speelparadijs of meedoen tijdens de schoolvakanties met de activiteiten van het enthousiaste animatieteam. Camping Bad Hoophuizen beschikt over een campingwinkel, maar voor eten en drinken kunt u ook terecht in de snackbar of in het café-restaurant. Nabij het restaurant is er een internetfaciliteit, waar de campinggasten gebruik van kunnen maken. Sportieve gasten kunnen zich uitleven op de tennisbaan. Verder biedt de camping de mogelijkheid om fietsen, waterfietsen, kano’s en boten te huren.

Accommodatie camping Bad Hoophuizen

Er zijn meerdere typen accommodaties beschikbaar op de camping Bad Hoophuizen. U kunt er verblijven in een studio voor twee personen, een comfortabele bungalow boeken of met een hele groep in de groepsaccommodatie Marinahoeve verblijven. Verder zijn er op de camping vierpersoons lodge tenten beschikbaar, die langs het strand aan het Veluwemeer staan opgesteld.

Omgeving camping Bad Hoophuizen

De camping bevindt zich in een natuurrijke omgeving tussen de plaatsen Nunspeet en Harderwijk. U kunt dan ook een uitstapje maken naar het Dolfinarium in Harderwijk. Ook andere attracties, zoals Koning Julianatoren en Walibi World zijn eenvoudig te bereiken. Verder biedt het natuurgebied De Hoge Veluwe natuurlijk perfecte mogelijkheden om te wandelen en te fietsen door de schitterende natuur.

Foto's
Uw camping op de kaart
Uw camping en andere campings in Gelderland