Camping Beekse Bergen

Regio: Noord-Brabant

Ook aangeboden door:

In Noord-Brabant, in Hilvarenbeek, ligt camping de Beekse Bergen. Hier verblijf je aan een mooi meer, vlakbij tijgers en leeuwen. Bij lekker warm weer kun je dus lekker aan het meer gaan liggen. Is het wat slechter weer dan kun je uitwijken naar het binnenbad. Voor de kinderen zijn er leuke dingen te doen, waaronder Speelland, een speelterrein op het strand met glijbanen, trampolines en allerlei waterattracties. Er worden vele activiteiten georganiseerd, zodat vervelen niet mogelijk is. Er worden bijvoorbeeld voetbalwedstrijden, themaweken en toneelvoorstellingen.

Accommodaties camping Beekse Bergen

Op deze camping kun je een stacaravan of bungalow huren. Allen zijn voorzien van badkamer, toilet, keuken, tuinmeubilair en slaapkamers. De stacaravan heeft een veranda met tuinmeubilair. De bungalow heeft een klein terras.

Omgeving camping Beekse Bergen

Je zit vlakbij het Safaripark, waar vele dieren zitten en roofvogeldemonstraties worden gegeven. Het is ook mogelijk om de boot naar Speelland te nemen. Dit is een park met vele attracties, waar kinderen de dag van hun leven hebben in deze attracties, het avontureneiland en de peuterspeeltuin. Wil je een dagje weg, dan is de Efteling vlakbij en de steden Breda, Tilburg en Den Bosch zijn ook erg gezellig om eens rond te kijken en een hapje en drankje te nemen.

Foto's
Uw camping op de kaart
Uw camping en andere campings in Noord-Brabant