Camping Bergumermeer

Regio: Friesland

Ook aangeboden door:

Camping Bergumermeer is een grote camping met aparte toeristische velden, in Sumar, een plaatsje in Friesland. De camping is geopend van 1 april tot en met 28 oktober en biedt ieder wat wils. Zo is de camping aan het Bergumermeer gelegen, en beschikt het over een overdekt zwembad (met glijbaan), een restaurant en een snackbar. Op ongeveer 500 meter ligt een zandstrand waar diverse watersporten te beoefenen zijn. De camping beschikt over prima sanitair.

Accommodaties

De camping beschikt over in totaal 450 plaatsen, waarvan 300 toeristisch. De kampeerplaatsen zijn standaard uitgerust met een stroomaansluiting (10 ampère), aan- en afvoermogelijkheid van water (voor caravans), een verharde bodem en een tv-aansluiting. Het terrein is goed verlicht is en er zijn schaduwplaatsen mogelijk. De camping verhuurt naast kampeerplaatsen ook vakantiewoningen, waaronder vrijstaande vakantiewoningen, stacaravans en mobil homes. Ook het huren van tenten en trekkershutten behoort tot de mogelijkheden.

Omgeving

Camping Bergumermeer is direct aan het Bergumermeer gelegen en ligt dus in een waterrijke omgeving. Dit maakt de camping een ideale uitvalbasis voor het beoefenen van verscheidene watersporten. Er is een jachthaven en een passantenhaven in de buurt. Voor de afwisseling kan men een van de steden in de buurt bezoeken, waaronder de grotere stad Drachten.

Foto's
Uw camping op de kaart
Uw camping en andere campings in Friesland