Camping Bosgraaf

Regio: Gelderland

Exclusief aangeboden door:

Deze camping vlakbij Lieren is een viersterren camping. Dit is zeker terug te zien in de voorzieningen en faciliteiten de camping Bosgraaf heeft. Zo zijn er diverse spel- en ontspanningsmogelijkheden voor jong en oud die worden georganiseerd door het animatieteam. Voor de kinderen zijn er diverse speeltuintjes aangelegd, zodat zij op veel plekken kunnen spelen en jij als verzorgers daar goed zicht op kunt blijven hebben. Voor de sportievelingen onder ons is er een groot sport- en speelveldencomplex. Ook is er een verwarmd openlucht zwembad met een glijbaan van wel 30 meter land, wat zorgt voor veel waterpret. Ook is er een kleuterbad met leuke bijkomstigheden zoals waterstraaltjes en bubbels.

Accommodaties camping Bosgraaf

Alle kampeerplaatsen zijn erg comfortabel uitgerust en er zijn ruim 100 plekken die nog luxer zijn door een privé sanitairgebouw. Zo heb je nog meer privacy en bovendien is het dichterbij je caravan of tent dan de openbare sanitairgebouwen. Doordat er zorgvuldig met de beplanting en begroeiing wordt omgegaan op de camping, kun je kiezen tussen zowel schaduwrijke of schaduwarme kampeerplaatsen. Heb je geen eigen tent of caravan? Dan kun je een tipitent of trekkershut huren. Beide hebben geen badkamer en daardoor maak je dus gebruik van het sanitair van de camping.

Omgeving camping Bosgraaf

Een dagje weg? Je hebt volop keuze, want er liggen diverse attractieparken in de buurt, zoals het Dolfinarium, Koningin Julianatoren, Apenheul en het Klimbos in Berg en Bos. Voor de rustzoekers is het Nationaal Park vlakbij. Hier kun je ongestoord wandelen en fietsen en genieten van de mooie natuur. Je kunt bovendien dieren tegenkomen, want die leven hier nog.

Foto's
Uw camping op de kaart
Uw camping en andere campings in Gelderland