Camping Brugse Heide

Regio: Noord-Brabant

Ook aangeboden door:

In de prachtige omgeving van Valkenswaard is de camping Brugse Heide te vinden. De camping is kleinschalig van opzet, maar wel met een uitgebreid aanbod van voorzieningen. Vooral families met kinderen kunnen zich hier uitstekend vermaken. Naast het grote zwembad is er een kleiner zwembad voor de kleine campinggasten, die zich ook prima kunnen vermaken in de speeltuin. Er zijn twee tennisbanen beschikbaar net als een voetbalveld en een minigolfbaan. Ter plekke is het mogelijk om fietsen te huren op de camping. De gasten kunnen op de camping van de televisieruimte gebruikmaken of zich laten vermaken door het animatieteam, dat in de schoolvakanties aanwezig is. Verder is er een gezellige bar, die ook bekend staat als het campingcafé De Stamgast en kunt u voor snacks terecht in de snackbar. Wilt u even volledig tot rust komen, dan kunt u plaatsnemen in de sauna.

Accommodaties camping Brugse Heide

Met betrekking tot het aanbod van verhuuraccommodaties op de camping Brugse Heide kunt u een keuze maken tussen een verblijf in een volledig ingerichte luxe tent of voor een verblijf in een stacaravan van het type Fiji. Uiteraard zijn er ook staanplaatsen beschikbaar.

Omgeving camping Brugse Heide

Het natuurreservaat Het Leenderbos in de omgeving van de camping Brugse Heide biedt gelegenheid om te wandelen en te fietsen. U kunt ook een uitstapje maken vanaf de camping naar de gezellige stad Eindhoven of een bezoek brengen aan het Weverijmuseum in de plaats Geldrop. Voor een dagje pret kunt u het vijftig kilometer verderop gelegen Plopsa Indoor Hasselt bezoeken.

Foto's
Uw camping op de kaart
Uw camping en andere campings in Noord-Brabant