Camping De Berckt

Regio: Limburg

Ook aangeboden door:

Camping De Berckt is gelegen bij de plaats Baarlo in de provincie Limburg. Het is een grootschalige camping met veel faciliteiten, waar iedereen van een topvakantie van genieten. Het subtropisch zwembad biedt al veel vertier en voor de kleintjes is er een apart kinderbad. Een glijbaan en waterattractie ontbreken hier niet. Wellnessvoorzieningen zijn ook aanwezig, zoals een sauna en een jacuzzi, waar u volledig tot rust kunt komen. Kinderen kunnen zich op het campingterrein vermaken in de speeltuin of op het voetbalveld. Ook is er een minigolfbaan aanwezig en staat er een tafeltennistafel gereed voor de actieve campinggasten net als twee tennisbanen. In het restaurant kunt u heerlijk eten en in de bar is het altijd gezellig. Voor animatie wordt er in de schoolvakanties gezorgd door een enthousiast team. Als aanvulling op de faciliteiten is er ook nog eens een supermarkt te vinden op de camping.

Accommodatie camping De Berckt

Camping De Berckt biedt de mogelijkheid om een staanplaats te reserveren voor de kampeerders, die hun eigen accommodatie meenemen. U kunt echter ook een accommodatie huren op de camping De Berckt, zoals een luxe ingerichte tent of een stacaravan van het type Fiji.

Omgeving camping De Berckt

Een leuk uitstapje in de omgeving van de camping De Berkct is het nemen van het pontje, dat over de maas voert en waarna u een bezoek kunt brengen aan het kloosterdorp Steijl. Het natuurgebied Dubbroek nodigt uit om verkend te worden en gezinnen met kinderen kunnen zich vermaken in het attractiepark Toverland bij de plaats Sevenum.

Foto's
Uw camping op de kaart
Uw camping en andere campings in Limburg