Camping De Hertshoorn

Regio: Gelderland

Exclusief aangeboden door:

In Garderen ligt deze middelgrote familiecamping. Garderen is een sfeervolle plaats in de provincie Gelderland. De gehele camping is autovrij en ook huisdieren zijn er niet toegestaan. Over het hele terrein zijn leuke speelhofjes voor de kinderen te vinden en in de vakantieperiodes wordt er veel georganiseerd voor de kleine bezoekers van de camping. Naast de speelhofjes is er ook een rotswaterspeeltuin, een speelzolder en een grote speeltuin. Verder vind je op het terrein een supermarkt, een cafetaria, een uitstekend restaurant en een gezellig terras.

Accommodaties

Op de camping zelf zijn de 360 staanplaatsen allemaal verschillend van elkaar. Zo kun je kiezen voor een plaats of een open veld of een plekje dat geheel omheind is met bosjes, waar je kunt genieten van de privacy. Iedere plaats heeft tien ampère stroom, een waterkraan, afvoerputje en een kabelaansluiting. Je kunt op de camping verblijven in een stacaravan, een tent of een trekkershut.

Omgeving

Gelderland is een provincie vol leuke winkelsteden, leuke zwembaden en sportfaciliteiten. Je hoeft je in de omgeving dan ook zeker niet te vervelen. De directe omgeving van Camping De Hertshoorn is rustig en natuurrijk. Je kunt er prima wandelen en fietsen of van de rust genieten tijdens een ontspannen vakantie.

Foto's
Uw camping op de kaart
Uw camping en andere campings in Gelderland