Camping De Jutberg

Regio: Gelderland

Exclusief aangeboden door:

Deze gezellige camping ligt in de bossen van de Zuidoost Veluwezoom. De camping kan daarom zeker een echte boscamping genoemd worden. Het terrein grenst aan een Posbank, welke nog uit de IJstijd stamt. Verder is er een natuur- en educatiehut en een indrukwekkende ondergrondse hut. Het overdekte zwembad is geopend tussen april en november en heeft een schuifdak voor de warme dagen. Door bezoekjes van de vleermuis, de uil en de nachtzwaluw is het terrein in de nachten niet geheel verlicht.

Accommodaties

Er zijn vierhonderd staanplaatsen te vinden op Camping De Jutberg. De ruime plaatsen liggen op zandbodem en grasterrein en zijn afgebakend. Er is een stroomaansluiting op iedere plaats aanwezig en reservering van een schaduwrijke plaats behoort tot de mogelijkheden.

Omgeving

De Veluwezoom staat bekend om de rijke natuur, de rust en de vrijheid. Dit is dan ook precies wat u zult vinden in de nabije omgeving van Camping De Jutberg. U kunt er urenland wandelen of fietsen zonder ook maar een ander mens tegen te komen. Al wat u hoort is het fluiten van de vogels en het ritselen van andere dieren die in de natuur leven. Ideaal wanneer u op zoek bent naar ontspanning in de natuur. Er liggen diverse leuke winkelcentra op fietsafstand van de camping en ook is er een golfbaan in de omgeving te vinden.

Foto's
Uw camping op de kaart
Uw camping en andere campings in Gelderland