Camping De Kiekduun

Regio: Ameland

Exclusief aangeboden door:

Deze gezellige familiecamping ligt aan de rand van de Amelander duinen. Zowel het dorp Buren als het goudgele Noordzeestrand zijn op loopafstand bereikbaar. De camping heeft een pas vernieuwd sanitairgebouw waarin een invalidenruimte met douche en toilet is en een aparte ruimte voor baby’s. Voor de actieve vakantieganger zijn er een voetbalveld, volleybalnet en tafeltennistafel. Ook is er een jeu de boules baan en een ruim speelterrein voor de kinderen.

Accommodaties camping Kiekduun

De camping heeft aparte kampeerplekken voor trekkerstentjes en grote tenten en aparte plekken voor caravans en campers. Ze beschikken over een elektra aansluiting en is er de mogelijkheid om water, riool en kabel-TV aan te sluiten. Het is ook mogelijk om een ingerichte tent te huren. Zo hoef je hem niet zelf op te zetten en is alles al klaar. Net zo gemakkelijk! Elektra is aanwezig in de tent. Water kun je halen bij de waterpunten op het veld. Honden zijn helaas niet toegestaan in deze ingerichte tenten.

Omgeving camping Kiekduun

De mooie natuur is vlakbij, waar wandel- en fietstochten zeker de moeite waard zijn. ‘De Vleijen’ is een recreatiegebied wat grenst aan de camping. De kleine dorpjes Nes en Buren zijn erg gezellig met hun terrasjes en winkeltjes. Camping Kiekduun is een goed uitgangspunt om dit mooie eiland te verkennen, want binnen korte tijd ben je bij het natuurgebied ‘Het Oerd’ of ‘De Hon’, waar je zowel mooie natuur als dieren tegenkomt.

Foto's
Uw camping op de kaart
Uw camping en andere campings in Ameland