Camping De Lakens

Regio: Noord-Holland

Exclusief aangeboden door:

Duincamping De Lakens ligt in Bloemendaal. Op slechts 200 meter is de zee en kun je genieten van een prachtig zandstrand en een lekkere verkoelende duik in de zee. De camping beschikt over een kinderspeelplaats en sportveld. Het sanitair is goed onderhouden en geschikt voor de minder validen. Er kan lekker vers brood gehaald worden in de supermarkt op de camping. Aangezien fietsen veel gedaan wordt, zijn er fietsen te huur. Zowel voor volwassenen als kinderen. Tevens is hier de bescherming te huur, zodat je kind veilig de fiets op kan. Het duinpaviljoen maakt de camping af, want hier kun je lekker een kof koffie of iets anders lekkers drinken.

Accommodaties camping De Lakens

Op deze camping zijn er diverse kampeermogelijkheden. Zo zijn er kampeerplaatsen alleen voor tent, waarbij je kunt kiezen met of zonder elektra en met of zonder water aan- en afsluiting. Bovendien zijn er plaatsen speciaal ingericht voor kinderen. Hier mag geen autoverkeer komen en er zijn trampolines en speeltuinen aanwezig. Ook zijn er leuke plaatsen waar een picknicktafel of hangmat bij is. Je kunt dus zelf bepalen wat jij graag wilt op je vakantie. Wil je liever iets huren, dan zijn er ook diverse mogelijkheden. Je kunt een airstream huren, dit is een ingerichte trailer. Of een beach Logde. Dit zijn een soort luxe tenten. Al deze huurmogelijkheden zorgen ervoor dat je vakantie meteen begint, zodra je bent gearriveerd. Alles staat voor je klaar. Door al de keuzes is er voor ieder wat wils!

Omgeving camping De Lakens

De omgeving is het breedste duingebied van Nederland en tevens Nationaal Park Zuid-Kennemerland. De boswachter neemt je graag mee de natuur is om mooie beplanting en dieren te laten zien en horen. Zo zijn er vele zangvogels, konijnen, vossen en andere duindieren te vinden. Vlakbij de camping ligt Zandvoort. Wil je naar grotere steden van Nederland dan is dit ook mogelijk met de auto of het openbaar vervoer. Zo zijn Haarlem en Amsterdam zeker een aanrader met hun vele winkels, warenhuizen, musea, evenementen, attracties en niet te vergeten het bruisende uitgaansleven.

Foto's
Uw camping op de kaart
Uw camping en andere campings in Noord-Holland