Camping De Lemeler Esch

Regio: Overijssel

Exclusief aangeboden door:

Camping de Lemeler Esch is een door ANWB erkende camping in Lemele, Overijssel. De Lemeler Esch is een huisdiervrije camping, ook bezoekers mogen geen dieren meebrengen. De camping heeft diverse voorzieningen, voor elk wat wils. Zo heeft de camping een verwarmd openlucht zwembad met een apart kinderbad, een overdekte Pretplek waar een recreatieteam de kinderen vermaakt, een eetcafé met uitstekende drie gangen menu’s en een buitentheater, waar diverse activiteiten plaats vinden. De camping beschikt over uitstekend, verwarmd sanitair.

Accommodaties camping De Lemeler Esch

Op de Lemeler Esch is van alles mogelijk: je kan kiezen voor een echte kampeervakantie met de tent, caravan of camper, of voor een verblijf in een van de prima accommodaties. Zo heeft de Lemeler Esch nieuwe bungalows laten bouwen. Deze luxe bungalows staan aan de rand van de camping, in het bos. De bungalows zijn van alle gemakken voorzien, zoals een keuken met vaatwasser, oven en magnetron. Ook de andere accommodaties bieden een uitstekende basis voor een fijne vakantie. De camping kent diverse kampeerplaatsen. Van de eenvoudige Natuurplaats tot de zeer comfortabele Comfort Plus plaats met eigen sanitair.

Omgeving camping De Lemeler Esch

De camping is direct naast de bossen gelegen, zodat je met slechts enkele stappen midden in het bos staat. De directe omgeving biedt diverse fiets- en wandelroutes, maar ook interessante dorpjes die zeker het bezoeken waard zijn. Avonturenpark Hellendoorn en verscheidene markten en braderieën zijn eveneens in de buurt. Dit maakt dat je je nooit hoeft te vervelen.

Foto's
Uw camping op de kaart
Uw camping en andere campings in Overijssel