Camping De Noetselerberg

Regio: Overijssel

Exclusief aangeboden door:

Camping De Noetselerberg is gelegen aan de rand van het Overijsselse Nijverdal. De camping is ruim opgezet en bevat vele voorzieningen, waaronder een overdekte speeltuin, een subtropisch zwembad en op vrijwel elk kampeerveld een speeltuin. In elke vakantie verzorgt een speciaal recreatieteam een vermakelijk programma voor de kinderen. De camping beschikt over zowel een snackbar als een klein restaurant.

Accommodaties camping De Noetselerberg

De camping biedt in totaal 320 plaatsen aan, welke allen afgebakend zijn en op grasterrein liggen. De kampeerplaatsen beschikken standaard over een stroomaansluiting (6 ampère) voor de tent of caravan, aan- en afvoermogelijkheden van water op caravanplekken en een tv-aansluiting. Auto’s kunnen geparkeerd worden op een apart parkeerterrein. Men mag maximaal een huisdier meenemen, en alleenreizende jongeren worden niet toegelaten op de camping. Naast een kampeerplek kan men ook een stacaravan, mobil home of trekkershut huren. Huisdieren zijn daar echter niet toegestaan.

Omgeving camping De Noetselerberg

Camping De Noetselerberg grenst direct aan het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Hierdoor is camping De Noetselerberg een uitstekende basis voor verscheidene wandel- en fietstochten. De omgeving biedt veel ruimte aan de natuur, waardoor het niet ongebruikelijk is dat je onderweg een ree of ander dier tegen komt. Avonturenpark Hellendoorn en diverse andere bezienswaardigheden liggen echter ook in de buurt van de camping.

Foto's
Uw camping op de kaart
Uw camping en andere campings in Overijssel