Camping De Pekelinge

Regio: Zeeland

Ook aangeboden door:

Op het eiland Walcheren ligt camping Pekelinge. Het is een autovrijpark, wat veilig is voor de kinderen. Zo kunnen ze ongestoord spelen en hoef jij je geen zorgen te maken over eventueel verkeer. De kinderen hoeven zich hier totaal niet te vervelen, want er is veel te doen. Zo is er animatie aanwezig, die leuke activiteiten organiseert. Er is een zwembad en een heuse waterspeeltuin. Verder zijn er een binnenspeeltuin en miniboerderij aanwezig. Het sanitair is aangepast voor kinderen en minder validen, zodat ook zij optimaal van hun vakantie kunnen genieten. Natuurlijk ontbreekt de supermarkt niet, zodat je fijn boodschappen dichtbij je vakantieadres kunt doen.

Accommodaties camping Pekelinge

De plaatsen op deze camping zij erg ruim opgezet. De comfort kampeerplaatsen zijn allen rond de 120 m2. Het is zelfs mogelijk om een privé sanitairgebouw met douche, toilet en wastafel te huren. Wil je liever een wat kleine plek, dan kun je kiezen voor een basisplaats of camperplaats. De plaatsen waar een stacaravan, chalet of lodge staat zijn zelfs nog wat groter, ze zijn ongeveer 180 m2. Deze zijn allen luxe ingericht en enkelen zelfs voorzien van vaatwasser.

Omgeving camping Pekelinge

In natuurgebied de Mandelingen kun je heerlijk wandelen en fietsen en ondertussen genieten van de mooie, rustige natuur om je heen. Middelburg, Vlissingen en Veere zijn mooie steden om te bezoeken en bovendien erg gezellig met terrasjes en leuke winkels.

Foto's
Uw camping op de kaart
Uw camping en andere campings in Zeeland