Camping De Wije Werelt

Regio: Gelderland

Exclusief aangeboden door:

In Otterlo, vlakbij Park de Hoge Veluwe, ligt Camping De Wije Werelt. Deze camping is ideaal voor jonge gezinnen. Er is een leuk zwembad met een apart kinderbad en een ligweide, een sport- en speelveld en diverse speeltoestellen voor de kinderen. Daarnaast is er een professioneel animatieteam om de jonge gasten van de camping te vermaken met shows, activiteiten en spelletjes. Paardrijden behoort op deze camping ook tot de mogelijkheden. In het hoogseizoen kan iedereen het kindertheater op het terrein bezoeken. Hier worden dan iedere avond shows gegeven voor en door kinderen.

Accommodaties camping De Wije Werelt

Deze gezellige familiecamping heeft 300 staanplaatsen. Deze plaatsen zijn mooi afgebakend en liggen op net verzorgd grasterrein. Voor de caravans hebben de plaatsen een geëgaliseerde ondergrond en deze zijn voorzien van een aan- en afvoer van water. Alle staanplaatsen beschikken over een stroomaansluiting.

Omgeving camping De Wije Werelt

De directe omgeving van Camping De Wije Werelt is rustig en indrukwekkend. Zo ligt het terrein vlakbij Park de Hoge Veluwe, waar ook het Kröller Möller museum en het Museonder te vinden is. Naast de camping bevindt zich de grootste zandbank van Nederland, zandverstuiving ‘Het Mosselsche Zand’. De natuurrijke omgeving is zeer geschikt om lange wandel- of fietstochten te maken en te genieten van de rust en de ruimte. Uiteraard zijn er in de omgeving ook leuke winkelcentra en horecagelegenheden te vinden.

Foto's
Uw camping op de kaart
Uw camping en andere campings in Gelderland