Camping De Witte Raaf

Regio: Zeeland

Exclusief aangeboden door:

In Zeeland, vlakbij Arnemuiden, ligt camping De Witte Raaf. De camping beschikt over modern en goed onderhouden sanitair. Vooral voor de wat oudere jeugd is deze camping geschikt, want er is een tienerrecreatieprogramma, amusementshal, tafeltennis en een animatieteam wat leuke activiteiten organiseert. Bovendien is er een supermarkt aanwezig op de camping, evenals een snackbar, restaurant, bar en wasserette. De camping is mooi aangelegd in cirkelvormige plaatsen, wat ervoor zorgt dat je veel privacy hebt.

Accommodaties camping Witte Raaf

Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van elektra aansluiting. Er zijn ook plaatsen met kabeltelevisie- en wateraansluiting. Om het nog dat beetje extra te geven, kun je ook kiezen voor een kampeerplek met eigen sanitair. Heb je zelf geen tent of caravan? Geen nood, want dan kun je een accommodatie huren. Je hebt de keus uit chalets, stacaravans en zwerfhutten. Kies je voor de zwerfhut, dan moet je zelf wel spullen meenemen, want alleen een bed is inbegrepen. Je maakt dan dus gebruik van het sanitair op de camping.

Omgeving camping Witte Raaf

Houd je van watersporten, dan kun je vlakbij de camping diverse faciliteiten huren, waaronder een catamaran, waterfietsen, zeilboten en kano’s. Ook een bezoekje aan Arnemuiden is gezellig om wat te winkelen, terrassen en rondkijken. Houd je van fietsen en/of wandelen, dan is deze omgeving hiervoor zeer geschikt.

Foto's
Uw camping op de kaart
Uw camping en andere campings in Zeeland