Camping Delftse Hout

Regio: Zuid-Holland

Exclusief aangeboden door:

Vlakbij Delft ligt de camping Delftse Hout. Het is een ruim opgezette camping met vrij grote kampeerplaatsen van maximaal 100 m2. De camping is in goede staat, evenals de douches en toiletten van de camping. Deze worden goed bijgehouden en regelmatig schoongemaakt. De recreatieplas het Delftse Hout ligt bij de camping, waar een heerlijke verkoelende duik genomen kan worden. De camping beschikt over een eigen buitenbad met peuterbad. Ook is er een speeltuin en sportveld aanwezig, voor de kinderen en sportievelingen. Op de camping is een snackbar aanwezig en een restaurant, waar lekker gegeten kan worden.

Accommodaties camping Delftse Hout

Je kunt een kampeerplaats huren om zelf met je tent of caravan te gaan staan. Alle plaatsen zijn voorzien van kabeltelevisie en een stroomaansluiting. Houd je niet van zo kamperen, maar wel van de gezelligheid van kamperen? Dan kun je kiezen voor een van de diverse verhuuraccommodaties. Zo zijn er trekkershutten, Chalets, Cottages en Naturhomes. Ook is het mogelijk om een ecologische bungalow te huren. Dit is een bungalow met grasdak. Alle accommodaties zijn comfortabel en sommige hebben enkele extra luxe mogelijkheden, zoals airconditioning.

Omgeving camping Delftse Hout

Je kunt snel wisselen tussen de mooie, rustige natuur en de drukte van de grote steden. Zoek je rust en ontspanning, dan is wandelen of fietsen leuk om te doen rondom de camping. Houd je van gezelligheid van winkels, restaurants en cafeetjes, dan kun je naar Delft, Amsterdam, Rotterdam of Den Haag gaan. Delft is tevens een stad met vele culturele elementen, die prachtig zijn om te zien. In dit gebied ligt een grote plas, waar surfen, kano├źn en waterfietsen mogelijk is. Ook is vissen mogelijk, maar hier heb je wel een vergunning voor nodig. Voor de kinderen zijn er in de omgeving een kinderboerderij te vinden, waar ze zich prima zullen vermaken.

Foto's
Uw camping op de kaart
Uw camping en andere campings in Zuid-Holland