Camping Dierenbos

Regio: Noord-Brabant

Ook aangeboden door:

Deze ruim opgezette familiecamping in Vinkel, ligt in een bosrijke omgeving. Het heeft een opluchtzwembad met vele speeltoestellen en een mooi, uitgestrekt zandstrand. De camping beschikt over ruime, schaduwrijke plekken. Vervelen is niet nodig op deze camping, want er is een heus subtropisch zwemparadijs, grote speeltuin en bowlingbaan. De horecagelegenheden zijn korte tijd gelegen geheel gerenoveerd en zien er prachtig uit. Ook eten en drinken is hier prima te doen. In het hoogseizoen en tijdens schoolvakanties worden er vele activiteiten georganiseerd door een echt animatieteam.

Accommodaties camping Dierenbos

Je kunt een stacaravan of bungalow huren. Voor extra luxe kun je een accommodatie huren met twee badkamers met infrarood sauna met diverse geuren. Bovendien is er een flatscreen tv aanwezig met dvd-speler. Iedere kamer heeft ook nog een televisie.

Omgeving camping Dierenbos

Om de mooie natuur te gaan ontdekken is deze camping een prima startpunt voor zowel fiets- als wandelroutes. De Brabants Hoofdstad ’s-Hertogenbosch ligt vlakbij en is een bezoekje zeker waard. Je zult hier vele culturele elementen kunnen bekijken, maar ook genieten van de gezelligheid. Er liggen diverse attractieparken in de buurt, waaronder Safaripark Beekse Bergen, Toverland en Dierenrijk Europa. Allen zijn hartstikke leuk, zeker met kinderen.

Foto's
Uw camping op de kaart
Uw camping en andere campings in Noord-Brabant