Camping Droomgaard

Regio: Noord-Brabant

Ook aangeboden door:

Vlakbij Kaatsheuvel ligt camping Droomgaard. Er zijn zowel een binnen- als buitenbad aanwezig, zodat waterplezier bij alle weerstemperaturen mogelijk zijn. Het buitenbad heeft glijbanen en het binnenbad is een heus zwemparadijs. Kinderen worden volop vermaakt op deze camping, zeker in het hoogseizoen, want dan worden er diverse activiteiten georganiseerd door het animatieteam. Bovendien zijn er een speeltuin en volop ruimtes om te kunnen spelen. De camping is erg rustig en je kunt er prima ontspannen. Zeker wanneer je een bezoekje brengt aan de sauna en/of jacuzzi.

Accommodaties camping Droomgaard

Er zijn diverse mogelijkheden om te verblijven op de camping Droomgaard. Er zijn staanplaatsen van ongeveer 100 m2, waar je met eigen tent of caravan kunt verblijven. Je kunt samen met je huisdier gaan, want die zijn hier toegestaan. Wil je een stacaravan of luxe tent huren, dat is ook mogelijk. Zo kun je zelf kiezen over hoeveel luxe je wilt beschikken en hoeveel rompslomp je wilt hebben. Het is jouw vakantie, dus jouw keuze.

Omgeving camping Droomgaard

De camping ligt vlakbij attractiepark de Efteling. Ga hier een dagje naar toe en je zult genieten. Er zijn zowel gave attracties als mooie bezienswaardigheden, zoals het sprookjesbos. De plaatsen Tilburg, Breda en ’s-Hertogenbosch liggen op niet al te verre afstand en zijn ook zeker leuk om eens naar toe te gaan.

Foto's
Uw camping op de kaart
Uw camping en andere campings in Noord-Brabant