Camping DroomPark Schoneveld

Regio: Zeeland

Exclusief aangeboden door:

De camping Schoneveld in Breskens is een vijfsterrencamping met geweldig sanitair met alle moderne snufjes. Bij de inrichting is er ook gedacht aan de minder validen en de baby’s. De camping is ruim opgezet en ziet er netjes uit. Er is voor gekozen om geen verkeer toe te laten op de camping, zodat het een veilige, rustige camping is waar kinderen lekker onbezorgd kunnen spelen.

Accommodaties camping Schoneveld

De campingplaatsen liggen op mooie kampeerweiden met groene bebossing. Het zijn dus beschutte kampeerplaatsen en bovendien erg ruim. Wel 100 m2 – 120 m2. Elke kampeerplaats heeft een eigen stroom- en kabeltelevisieaansluiting. Op het terrein zijn diverse waterpunten voor wateraan- en afvoer. Het is op het kampeerterrein mogelijk om draadloos te internetten. Het is niet toegestaan om je auto op je kampeerplek te parkeren. Dit kan op de parkeerplaatsen van de camping. Het is ook mogelijk om een luxe chalet te huren met eigen badkamer, toilet en wastafel en is bovendien voorzien van goede bedden en een complete keukeninrichting.

Omgeving camping Schoneveld

Breskens is een rustig vissersplaatsje met een prachtige haven met uitzicht over de zee en boten. Ook wandel- en fietstochten zijn schitterend om te doen. Er zijn verschillende routes, bijvoorbeeld de Panorameroute die langs de oudste vuurtorens van Nederlands komt. Wil je meer zien van de gezelligheid van Zeeland, dan kun je naar de streekmarkten in Sluit, Hulst en Oostburg gaan. Hier kun je ook goed winkelen, zelfs op zondag. De plaatsen Gent, Knokke, Brugge en Gent zijn ook zeker de moeite waard met de vele bezienswaardigheden en gezelligheid. Golfliefhebbers kunnen golfen op 10 kilometer afstand van de camping.

Foto's
Uw camping op de kaart
Uw camping en andere campings in Zeeland