Camping Duinlust

Regio: Noord-Brabant

Exclusief aangeboden door:

Op twee kilometer afstand van de Efteling ligt camping Duinlust. Het ligt in de Loonse en Drunense duinen, waardoor het een natuurrijke omgeving heeft. Er is veel te doen op de camping, zeker voor kinderen. Er is een heus animatieteam van Aartje Twinkel wat in de schoolvakanties naar de camping toekomt om de kinderen te vermaken. Ze organiseren diverse activiteiten. Ook kunnen kinderen zich prima vermaken in de speeltuinen of zwembaden. Bovendien is er sinds kort een indianendorp aanwezig, waar kinderen de tijd van hun leven hebben. Sportievelingen kunnen sporten op het bijgelegen sportveld.

Accommodaties camping Duinlust

Op de camping staan kampeerplaatsen waar je met je eigen tent of caravan naar toe kunt. Je hebt de beschikking over elektra en er is een centraal watertappunt. Wil je liever in een bestaande accommodatie verblijven, dan kun je kiezen voor een chalet. Deze zijn comfortabel uitgerust en zijn volledig voorzien van badkamer, keuken met keukengerei, veranda met tuinmeubilair en slaapkamers.

Omgeving camping Duinlust

Door de mooie omgeving van bossen, duinen en vennen zijn wandel- en fietstochten zeker een aanrader. Je zult mooie plekjes tegenkomen en niet het idee hebben dat je vlakbij steden zit. Een bezoekje aan de Efteling mag natuurlijk ook niet ontbreken. Heerlijke ruige attracties afgewisseld met het mooie sprookjesbos.

Foto's
Uw camping op de kaart
Uw camping en andere campings in Noord-Brabant