Camping Duinoord

Regio: Zeeland

Exclusief aangeboden door:

Op Schouwen-Duiveland, direct aan de Noordzee, ligt de camping Duinoord. Op de camping zijn speciale peuterspeelbadjes waar de kleinsten lekker kunnen afkoelen en spetteren. Ook staat er regelmatig een springkussen en kunnen de kinderen zich uitleven op het speelveld. Het sanitair is in goede staat en in de winter is het er verwarmd, zodat je in die maanden ook lekker kunt douchen. Er is een plek ingericht om te kunnen tafeltennissen.

Accommodaties camping Duinoord

Er zijn ongeveer 190 staanplaatsen waar alle comfort bij inbegrepen zit, zoals elektriciteit. Bovendien ligt het strand er dichtbij, wat de plaatsen aantrekkelijk maken. Ook is het mogelijk om een stacaravan te huren. Zo kom je op de camping aan en is alles gereed voor je gemaakt, voor een prettige vakantie. Bovendien kun je gebruik maken van alle faciliteiten en gezelligheden van een camping.

Omgeving camping Duinoord

Camping Duinoord ligt dit bij het strand, waar je heerlijk kunt ontspannen, zwemmen en zonnen. Ook het bos is dichtbij waar je kennis kunt maken met de flora en fauna van Schouwen-Duiveland. Altijd leuk voor een fiets- of wandeltocht. In de omgeving liggen diverse plaatsen die het bezoeken zeker waard zijn. Het zijn namelijk historische plaatsen. Dit zijn Burgh, Noordwelle en Dreischor. Ook Zierikzee is een bezoekje zeker waard. Verder ligt het prachtige Deltapark ‘Neeltje Jans’ in de buurt en zijn er diverse sportcentra en zwembaden waar je je kunt uitleven.

Foto's
Uw camping op de kaart
Uw camping en andere campings in Zeeland