Camping Duinrell

Regio: Zuid-Holland

In Zuid-Holland, bij Wassenaar, ligt camping Duinrell. Het is een comfortabele en gezellige familiecamping en hij ligt in een mooi bebost gebied vlakbij het attractiepark Duinrell. Vooral met kinderen is deze camping ideaal. Je hebt namelijk zee, strand, attractiepark en Tikibad vlakbij. Tot het attractiepark heb je vanaf deze camping gratis toegang. Voor het Tikibad moet wel een klein bedrag betaald worden. De camping is pasgeleden volledig gerenoveerd, waardoor je nu beschikt over een modern sanitairgebouw en inrichting. Er zijn ook speciale voorzieningen voor minder validen en kinderen.

Accommodaties camping Duinrell

Je hebt keus uit diverse kampeermogelijkheden. Zo zijn er verschillende grootte in kampeerplaatsen en kun je kiezen met of zonder elektra, water aansluiting en/of privé sanitair. Het is ook mogelijk om een bungalowtent of stacaravan te huren. De bungalowtent of stacaravan staat op een gras ondergrond. Enkele plekken hebben schaduw, de andere genieten van veel zon.

Omgeving camping Duinrell

Vlakbij ligt het attractiepark Duinrell. Dit is een ware speeltuin voor de kinderen, want zowel binnen als buiten is er plezier. Buiten zijn er onder andere een achtbaan, trampolines en rodelbaan te vinden. Binnen is een gigantisch subtropisch zwemparadijs met supersnelle waterglijbanen en een binnenspeeltuin. Bovendien is Den Haag dichtbij waar je goed kunt winkelen en gezellig op een terrasje kunt zitten. Ook zijn er mooie plekjes in Den Haag te ontdekken.

Foto's
Uw camping op de kaart
Uw camping en andere campings in Zuid-Holland