Camping Elfenmeer

Regio: Limburg

Ook aangeboden door:

De groots opgezette camping Elfenmeer bevindt zich in de provincie Limburg bij de plaats Herkenbosch. De camping is gelegen bij een recreatieplas met een zandstrand, maar waterplezier kan ook beleefd worden in het buitenzwembad met glijbanen. De Otterbeek deelt de camping in tweeën, maar leuke bruggetjes zorgen voor de verbinding. De recreatieplas biedt meer dan zandstrand en water alleen, want hier bevindt zich ook een speeltuin, piratenschip, een fontein en een riante zonneweide. Het restaurant op de camping Elfenmeer beschikt over een ruim terras met een panoramisch uitzicht. Verder kunnen de campinggasten zich vermaken in de bar, disco, op de bowlingbaan en een balletje slaan op de minigolfbaan. Er is een supermarkt aanwezig met een uitgebreid aanbod van levensmiddelen en andere producten en er staan wasmachines voor algemeen gebruik.

Accommodatie camping Elfenmeer

U kunt een staanplaats reserveren op camping Elfenmeer om met uw tent of caravan de vakantie door te brengen. Als u zelf niet de beschikking heeft over een accommodatie is het mogelijk om een stacaravan van het type Fiji of een luxe tent te reserveren. In beide accommodaties is er ruimte voor maximaal vier volwassenen en twee kinderen.

Omgeving camping Elfenmeer

U kunt in de omgeving van camping Elfenmeer leuke uitstapjes maken, zoals naar het Natuurpark De Meinweg, dat tot over de grens met Duitsland doorloopt. U kunt naar België toe om daar een bezoekje te brengen aan het sfeervolle plaatsje Maaseik, maar de stad Roermond is ook eenvoudig te bereiken van de camping Elfenmeer.

Foto's
Uw camping op de kaart
Uw camping en andere campings in Limburg