Camping Geversduin

Regio: Noord-Holland

Ook aangeboden door:

Deze vrij grote familiecamping ligt in Castricum, Noord-Holland. Door het ruime en vlakke terrein is het een prima camping voor mensen in een rolstoel. Er zijn niet erg veel faciliteiten aanwezig, maar de faciliteiten die er zijn zullen de gasten zeker vermaken. Voor de kinderen is er een compleet nieuw speelparadijs, waar zij uren veilig kunnen spelen. Verder is er een sport- en speelveld en zijn er wandel- en fietsmogelijkheden.

Accommodaties

Camping Geverduin heeft in totaal 620 ruime staanplaatsen, welke volledig afgebakend zijn. De plaatsen liggen op zand- en grasbodem. Naast de staanplaatsen kun je er ook voor kiezen de vakantie op deze camping door te brengen in een luxe vrijstaande villa.

Omgeving

Castricum is een zeer gezellige plaats en het is dan ook zeker een plaats waar veel te doen is voor jong en oud. Samen met de naastgelegen plaats Bakkum ligt Castricum aan de rand van een bosrijk duinreservaat, waar je prima kunt wandelen en fietsen. Daarnaast ligt ook het mooie Noordzeestrand op zeer korte afstand. Hier kun je onder meer zwemmen, surfen en andere watersporten beoefenen.

Foto's
Uw camping op de kaart
Uw camping en andere campings in Noord-Holland