Camping Ginsterveld

Regio: Zeeland

Exclusief aangeboden door:

Camping Ginsterveld is gelegen in de schitterende natuur van de Kop van Schouwen op een steenworp afstand van het strand, dat twee kilometer verderop ligt. De camping staat bekend als een gezellige familiecamping, waar alle generaties zich uitstekend kunnen vermaken. Het overdekte zwembad beschikt niet alleen over een lange glijbaan van veertig meter, maar ook over stroomversnelling en bij het zwembad zijn een stoomcabine en een whirlpool beschikbaar. Buiten bevindt zich een klein zwembad met daarom heen een ligweide en speelweide. Het animatieprogramma is in het hoogseizoen zeer uitgebreid en gericht op kinderen in de leeftijdsgroep tot en met twaalf jaar. Op 150 meter van de afstand van de camping is een grote binnenspeeltuin gevestigd, waarvoor wel entree moet worden betaald. De campinggasten kunnen gebruik maken van de recreatieruimte, kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin en verder zijn er naast tennisbanen ook sportvelden, speelvelden en speelautomaten beschikbaar. Campinggasten hoeven niet elke dag te koken, want er zijn volop mogelijkheden om buiten de deur te eten of om eten af te halen. Camping Ginsterveld beschikt namelijk over een restaurant, snackbar en bar en er kunnen maaltijden zoals een pizza worden afgehaald.

Accommodaties camping Ginsterveld

Camping Ginsterveld biedt geen accommodaties aan voor de verhuur, maar wel een diversiteit aan staanplaatsen zoals een plaats met een eigen douche, een seizoensplaats en een stacaravanplaats

Omgeving camping Ginsterveld

In de omgeving van de camping Ginsterveld staat de campinggasten een bos- en duingebied ter beschikking van maar liefst elfhonderd hectare en een strand met een lengte van zeventien kilometer. Uitstapjes naar het Arsenaal in Vlissingen of naar Deltapark Neeltje Jans staan garant voor een dag vol plezier.

Foto's
Uw camping op de kaart
Uw camping en andere campings in Zeeland