Camping Het Stoetenslagh

Regio: Overijssel

Ook aangeboden door:

Camping Het Stoetenslagh is een ruime camping in Rheezer/Hardenberg, Overijssel. De camping beschikt over 550 plaatsen en is gelegen aan een 5 hectare groot strand met diverse glijbanen. De camping beschikt verder over een zwembad, een sportveld en een ligweide. Het sanitair is uitstekend en bestaat uit onder meer afsluitbare douchecabines, familiebadkamers, wasmachines en kindersanitair. De sanitaire voorzieningen zijn geschikt voor rolstoelrijders. Een restaurant ligt op circa 1 kilometer en voor de jeugd is er een discotheek.

Accommodaties camping Stoetenslagh

Camping het Stoetenslagh biedt verschillende soorten kampeerplaatsen aan. Zo zijn er kampeerplaatsen aan het water, op grasterrein en met een zandbodem. Het is mogelijk de auto bij de kampeerplaats te parkeren. De kampeerplaatsen beschikken over een aan- en afvoermogelijkheid van water, een stroomaansluiting (6-10 ampère) en een tv-aansluiting. De camping verhuurt eveneens stacaravans en mobil homes. Ook hier kan je de auto direct naast de accommodatie parkeren. Huisdieren zijn niet toegestaan in deze vakantiewoningen.

Omgeving camping Stoetenslagh

De camping bevindt zich in het Vechtdal, een natuurgebied in het noordoosten van Overijssel. Het Vechtdal biedt ruimte aan diverse fiets- en wandeltochten. Zo kan men het Vechtdalpad bewandelen, dat loopt van Zwolle tot Gramsbergen. Er zijn echter ook verscheidene dorpjes in de omgeving, waardoor men de cultuur van dit gebied op kan snuiven.

Foto's
Uw camping op de kaart
Uw camping en andere campings in Overijssel