Camping International

Regio: Zeeland

Ook aangeboden door:

In Renesse, op 300 meter van het strand, ligt camping International. Het is een gastvrije camping waarbij ook aan de kinderen gedacht is. Zo zijn er speeltuinen en is er een jeugdhonk. De toiletgebouwen zijn modern uitgerust en worden regelmatig schoongemaakt, zodat het prettig is om hier te douchen en naar het toilet te gaan. Er is een animatieteam wat een leuk programma organiseert. Zo wordt er bingo georganiseerd, spooktochten, kinderspelen en livemuziek evenementen. Hierbij wordt ook verschil gemaakt tussen kinderen en volwassenen.

Accommodaties camping International

De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en afgebakend. Je kunt hier staan met je eigen tent of caravan. Hier is een elektra aansluiting, televisie aansluit en water aansluiting aanwezig. Ook kun je een kampeerbungalow huren. Dit is een houten verblijf met keuken en woonkamer. Je moet hier wel zelf slaapspullen meenemen, want er zijn geen bedden inbegrepen.

Omgeving camping International

De omgeving rondom Renesse is prachtig en dus geschikt voor wandel- en fietstochten. Ook kun je heerlijk paardrijden over de branding van het strand. Renesse is een gezellig plaatsje met restaurants, cafeetjes, terrasjes en vele discotheken waar het tot in de late uurtjes doorgaat. Op Schouwen-Duiveland kan de actieve kampeerder kiezen uit vele mogelijkheden, zoals surfen, karten, tennissen, mountainbiken en survivalleen. Het historische plaatsje Zierikzee is vlakbij. Dit is een plaatsje met prachtige monumentale panden. Je bent ook vlakbij de indrukwekkende stormvloedkering in de Oosterscheldemonding. Hier een kijkje gaan nemen, mag ook zeker niet ontbreken bij je vakantie op Schouwen-Duivenland.

Foto's
Uw camping op de kaart
Uw camping en andere campings in Zeeland