Camping Julianahoeve

Regio: Zeeland

Exclusief aangeboden door:

Camping Julianahoeve ligt op Schouwen-Duiveland, vlakbij Renesse. Het is een echte familiecamping met lekkere restaurants en heerlijke afhaalmaaltijden, zoals pizza. Het animatieteam verzorgt leuke activiteiten voor zowel jong als oud. Zo worden er onder andere sporttoernooien georganiseerd, maar ook speurtochten en showavonden. Voor de kleinsten zijn er ook knutselochtenden. Bovendien zijn er speeltuinen te vinden, waar lekker in gespeeld kan worden. Diverse sportmogelijkheden zijn mogelijk voor de actieve vakantieganger, zoals tennis, beachvolleybal en voetbal. Ook het zwembad is super leuk met zijn glijbanen en stroomversnelling. De camping is kort geleden geheel gerenoveerd en ziet er daarom goed onderhouden uit. Het sanitairgebouw wordt goed schoongemaakt en is bovendien van alle gemakken voorzien.

Accommodaties camping Julianahoeve

Er zijn diverse keuzes uit kampeerplaatsen. Zo is er een natuurplaats zonder enige voorzieningen. Op de basisplaatsen heb je beschikking over een stroom- en kabeltelevisie aansluiting. Comfortplaatsen hebben ook nog een eigen waterpunt en wil je een eigen privé sanitairgebouw, dan kun je kiezen voor het comfort plus plaatsen. Bovendien zij er verhuurmogelijkheden van chalets en bungalows. Deze zijn te huur voor een verschillend aantal personen. Verder zijn ze luxe uitgerust met eigen badkamer, meerdere televisies en keukenuitrusting.

Omgeving camping Julianahoeve

Voor de wandelliefhebbers is het hier een paradijs. Er worden vele wandeltochten en excursies georganiseerd door Staatsbosbeheer, zodat je de mooiste plekjes van het eiland te zien krijgt. Ook de watersportliefhebbers kunnen hier hun ei kwijt, want er zijn vele mogelijkheden zoals surfen, duiken en zeilen. In de buurt liggen historische stadjes die zeker de moeite waard zijn, zoals Zierikzee en Brouwershaven. Wil je een dagje naar het attractiepark dan kun je kiezen voor bijvoorbeeld Deltapark Neeltje Jans, familiepretpark Mini Mundi en het Arsenaal. Kinderen zullen zich hier helemaal uitleven. Ben je een echt uitgaansbeest, dan is Renesse the place to be.

Foto's
Uw camping op de kaart
Uw camping en andere campings in Zeeland