Camping Jungle Avonturencamping

Regio: Overijssel

Exclusief aangeboden door:

Deze avonturencamping ligt in Rheeze/Hardenberg en is zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Er is een zeer groot subtropisch zwembad met een waterspeeltuin en diverse spannende glijbanen. Daarnaast is er ook een verwarmd buitenbad en een ligweide. Op het terrein kun je vissen, tennissen, roeien en deelnemen aan de activiteiten die georganiseerd worden door het animatieteam. Verder is er een ruime binnenspeeltuin, een kinderdisco, een theater, kinderdisco en een speelveld. Op het terrein is een snackbar, een uitstekend restaurant en een supermarkt aanwezig.

Accommodaties

Jungle Avonturencamping heeft in totaal vijfhonderd staanplaatsen en is daarmee een vrij grote camping. Alle plaatsen zijn voorzien van een stroomaansluiting en zijn voor een deel afgebakend. De plaatsen liggen op gras- en zandbodem en de caravanplaatsen hebben een verharde geëgaliseerde bodem. Op een ander deel van de camping kun je de vakantie doorbrengen in een luxe stacaravan. Wil je op het campinggedeelte verblijven, maar heb je zelf geen caravan of tent, dan kun je een tent huren van de camping.

Omgeving

De directe omgeving van de camping is zeer geschikt voor fietsliefhebbers. De natuurrijke omgeving staat bol van de fietsroutes, zowel lange als korte afstanden. Op fietsafstand van de camping kun je onder meer leuke winkels, terrassen en horecagelegenheden vinden. Bij de receptie kun je diverse ideeën opdoen voor een leuk dagje uit in de omgeving!

Foto's
Uw camping op de kaart
Uw camping en andere campings in Overijssel