Camping Landal Coldenhove

Regio: Gelderland

Exclusief aangeboden door:

Camping Coldenhove is onderdeel van de Landalgroup en ligt in Eerbeek, midden in de prachtige vele tussen den- en loofbossen. Je zult veel konijnen en eekhoorns tegenkomen, want die leven in dit schitterende bos. De camping beschikt over goede sanitaire voorziening. Één hiervan is speciaal ingericht voor minder validen. De camping beschikt over vele faciliteiten, zoals een zwembad met peuterbad en waterattracties. Ook is er een speelbos met groot indoor speelparadijs. Vervelen zal niet snel gebeuren, want er zijn ook een midgetgolfbaan, tafeltennistafel, geitenweide, speeltuinen en zandbanken, airtrampolines, bowlingbaan en noem maar op. Het hele jaar door worden vele activiteiten georganiseerd, wat de camping helemaal compleet maakt.

Accommodaties camping Coldenhove

Er zijn verschillende typen kampeerplaatsen te huur. Allen zijn ruim met privacy en voorzien van elektra. Ook is het mogelijk om ervoor te kiezen om een CAI-aansluiting te hebben en een eigen water- aan en afvoer.

Omgeving camping Coldenhove

In mum van tijd zit je in Burgers’Zoo in Arnhem. Ook de schaapskooi in Loenen is vlakbij en zeker een bezoekje waard. In de Veluwe kun je prachtig wandelen. Op de camping kun je kiezen tussen diverse wandel- en fietsroutes. Wil je nog meer cultuur opsnuiven, dan zijn een bezoekje aan Paleis Het Loo en het Krüller-Möller-Museum zeker een aanvulling op de cultuur die je al gezien hebt. Eerbeek zelf is een prachtig stadje op te zien en kent vele gezichten.

Foto's
Uw camping op de kaart
Uw camping en andere campings in Gelderland