Camping Landal Esonstad

Regio: Friesland

Exclusief aangeboden door:

Camping Esonstad is te vinden in Anjum, Friesland. Gasten hoeven zich hier absoluut niet te vervelen tijdens de vakantie. Er is een leuk zwembad met apart kinderbad en een goed verzorgde tennisbaan. Er zijn diverse speeltoestellen, een indoor speelparadijs en een speelweide voor de kinderen. Jong en oud kan zich uitleven op het ruime sportveld, waar ook een grote airtrampoline te vinden is. Ook kun je een balletje slaan op de tafeltennistafel. Honden zijn op deze camping toegestaan. Voor hen is er een apart hondentoilet.

Accommodaties camping Esonstad

Camping Esonstad is zeer uitgebreid. Zo kun je er de vakantie doorbrengen op een ruime staanplaats op een prachtig natuurrijk veld, maar ook in een luxe woning. De karakteristieke woningen liggen voor een deel aan het water en de appartementen zijn gebouwd is de Oud Friese stijl. Op de schiereilandjes liggen de vrijstaande terpwoningen. Alle vakantiewoningen zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over een terras, veranda of balkon en een in- of uitpandige berging. Deze woningen zijn er voor zowel kleine als grotere gezelschappen, voor vier, zes, acht, tien of twaalf personen.

Omgeving camping Esonstad

Deze luxe camping ligt in het Lauwersmeergebied, direct aan het Lauwersmeer. Deze omgeving staat vooral bekend om de prachtige natuur en de vele bezienswaardigheden. De stad Dokkum, een Elfstedentochtstad, is zeker een bezoekje waard. Ook kun je de bekende zeehondencrèche in Pieterburen bezoeken en de oude molen in Anjum. Bij het Lauwersmeer kun je onder meer zeilen, wandelen en fietsen.

Foto's
Uw camping op de kaart
Uw camping en andere campings in Friesland