Camping Landal Rabbit Hill

Regio: Gelderland

Exclusief aangeboden door:

In Nieuw Milligen ligt Camping Rabbit Hill. Hoewel de naam anders zou doen vermoeden, gaat het om een huisdiervrije camping midden in het bos. Daarnaast is de camping zeer kindvriendelijk en zijn er diverse leuke faciliteiten te vinden. Zo is er een overdekt zwembad en een openluchtzwembad, een solarium, sauna en een Turks stoombad. Voor de kinderen zijn er enkele speeltoestellen te vinden. Alle gasten kunnen op excursie met de boswachter. Tijdens deze ontdekkingstocht door het bos om de camping leer je alles over de bewoners van het bos.

Accommodaties camping Rabbit Hill

Camping Rabbit Hill is een kleinschalige camping en telt slechts 140 staanplaatsen. Deze plaatsen zijn te vinden op een bosterrein van vijftien hectare. Enkele plaatsen beschikken over een CAI aansluiting. Wil je op deze bosrijke camping verblijven, maar in een wat luxer sfeer? Dan kun je de vakantie doorbrengen op een ander deel van het terrein, waar vrijstaande vakantiewoningen, geschakelde vakantiewoningen en luxe stacaravans te vinden zijn.

Omgeving camping Rabbit Hill

Deze sfeervolle camping kent een natuurrijke en rustige omgeving. Camping Rabbit Hill ligt midden in een bos en vlakbij de Zandverstuiving Kootwijkerzand. Er zijn tal van mogelijkheden natuurexcursies te maken en je kunt uren wandelen of fietsen door de omgeving. Op fietsafstand van de camping kun je diverse winkelcentra en horecagelegenheden bezoeken.

Foto's
Uw camping op de kaart
Uw camping en andere campings in Gelderland