Camping Mölke

Regio: Overijssel

Exclusief aangeboden door:

In Zuna – Nijverdal ligt deze bescheiden maar gezellige familiecamping. In het hoogseizoen is er een leuk animatieteam aanwezig om de gasten te vermaken. Er is een mooie visgelegenheid, een tennisbaan en een sport- en speelveld. Voor de kinderen zijn er diverse speeltoestellen aanwezig. Het overdekte zwembad met apart kinderbad is het hele jaar door geopend. In de omgeving zijn er fiets- en watersportmogelijkheden.

Accommodaties camping ’t Mölke

Camping ’t Mölke heeft in totaal een kleine driehonderd staanplaatsen ter beschikking. Alle staanplaatsen hebben een stroomaansluiting en liggen op net verzorgd grasterrein aan het water. Het reserveren van een afgebakende en/of schaduwrijke plaats behoort tot de mogelijkheden. Het terrein is in de avonden en nachten goed verlicht. Op een ander deel van de camping staan vrijstaande vakantiewoningen en luxe stacaravans om de vakantie comfortabel in door te brengen. Wil je op het campinggedeelte verblijven, maar heb je geen caravan of tent? Dan kun je een tent van de camping huren.

Omgeving camping ’t Mölke

In de nabije omgeving van Camping ’t Mölke vind je Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug, waar je uren kunt wandelen en fietsen door de prachtige natuur. Tijdens een wandel- of fietstocht door dit natuurgebied kun je oog in oog komen te staan met een ree of een ander wild dier. Daarnaast ligt ook avonturenpark Hellendoorn in de nabije omgeving. Hier kan jong en oud zich prima vermaken met de vele spannende en leuke attracties.

Foto's
Uw camping op de kaart
Uw camping en andere campings in Overijssel