Camping Noordersandt

Regio: Noord-Holland

Exclusief aangeboden door:

Camping Noordersandt is gelegen in de provincie Noord-Holland in het gezellige plaatsje Julianadorp aan Zee. Het strand is nabij de camping gelegen, zodat een strandbezoek natuurlijk niet uit kan blijven. Op de camping Noordersandt worden talloze voorzieningen geboden om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. De campinggasten kunnen gebruik maken van het subtropisch zwemparadijs met stroomversnelling, bubbelbad en peuterbad en ontspanning vinden in de infrarood sauna. Kinderen kunnen zich uitstekend vermaken op de trampoline of op de skatebaan, maar ook op een van de vele speeltoestellen, in de pannakooi of op de jeu de boulesbaan. Naast een restaurant beschikt camping Noordersandt ook over een eetcafé en snackbar en is er een minikiosk aanwezig. In de vakanties is er een recreatieteam aanwezig en op de camping kunnen zowel fietsen, bolderkarren, kano’s als een fluisterboot worden gehuurd. Verder is er een minimanege aanwezig met de mogelijkheid van de pensionservice gebruik te maken. Ook is er een draadloze internetfaciliteit en zijn er wasserettes voor algemeen gebruik beschikbaar.

Accommodaties camping Noordersandt

Op camping Noordersandt zijn diverse kampeerplaatsen beschikbaar van basisplaatsen tot comfortplaatsen en van camperplaatsen tot tentplaatsen. De accommodaties voor de verhuur bestaan uit luxe ingerichte landhuizen.

Omgeving camping Noordersandt

Camping Noordersandt bevindt zich in een prachtige omgeving nabij de bekende recreatieroute Duinvliet, waar het mogelijk is om de route al wandelend, fietsend, te paard of in een kano af te leggen. Het strand ligt slechts op zeshonderd meter afstand van de camping en biedt alle gelegenheid om te recreëren.

Foto's
Uw camping op de kaart
Uw camping en andere campings in Noord-Holland