Camping Ons Buiten

Regio: Zeeland

Exclusief aangeboden door:

In Oostkappele ligt deze mooie familiecamping Ons Buiten. Vooral voor gezinnen met kleine kinderen is dit een super camping. Zo zijn er vele speelveldjes, staat er een springkussen, kun je gaan minigolfen en is er een opluchttheater. Ook is er een verwarmd zwembad aanwezig waar lekker gezwommen kan worden, maar er is ook een heuse overdekte waterspeeltuin.

Accommodaties camping Ons Buiten

Er zijn drie soorten kampeerplaatsen waar je uit kan kiezen. Ze kunnen op een veldje staan of in een cirkel om een speelveldje heen. Die laatste zijn zelfs 150 m2 groot, zodat je een lekker ruim plekje hebt. Bovendien hebben enkele van deze grote plaatsen ook de beschikking over privé sanitair, met eigen douche, toilet en wastafel. Het is ook mogelijk om een kampeerbungalow te huren. Deze hebben een keuken, slaapkamer en woonkamer. Je maakt gebruik van het sanitair op de camping. Wil nog meer gemak op de camping, kies dan voor een stacaravan of chalet.

Omgeving camping Ons Buiten

In de omgeving kun je flink wat cultuur snuiven. Zo kun je bezoekjes brengen aan musea, oude monumentale panden en aan de deltawerken. Houd je van de natuur? Maak dan een mooie wandeling of fietstocht. Ook is het mogelijk om een solextocht te maken.

Foto's
Uw camping op de kaart
Uw camping en andere campings in Zeeland