Camping Paardekreek

Regio: Zeeland

Exclusief aangeboden door:

Camping de Paardekreek ligt in Zeeland en biedt vele faciliteiten. Zo zijn er een supermarkt, restaurant en snackbar te vinden voor het eten. Ook kun je waterfietsen, motorboten en sloepen huren. Heb je nog nooit aan watersport gedaan, maar wil je dit graag doen? Dan is het mogelijk om lessen te nemen in surfen, zeilen, waterskiƫn en wakeboarden. Deze camping heeft ook zeker aan de kleinsten gedacht. Zo is er een overdekt peuterzwembad, vele speelmogelijkheden buiten en binnen en trampolines. In de vakanties zijn er ook een uitgebreid recreatieprogramma voor de kinderen. Bij het sanitairgebouw zijn speciale babyrooms en kindersanitair aanwezig. Voor de wat ouderen is er ook een tokkelbaan en tennisbaan aanwezig.

Accommodaties camping Paardekreek

De camping beschikt over kampeerplaatsen van 80-100 m2. Allen zijn voorzien van alle comfort van elektra, water en CAI aansluiting. Bij je boeking mag je voorkeuren aangeven met betrekking tot vlakbij het water staan hoeveelheid gewenste schaduw. Bovendien is het mogelijk om op deze camping een seizoensplaats of vaste plaats te nemen. Je kunt ook kiezen voor een trekkershut, stacaravan, bungalow en woonboot om je vakantie op te vieren. Allen zijn comfortabel uitgerust en zo heb je geen rompslomp met eigen tent of caravan.

Omgeving camping Paardekreek

De Paardekreek ligt goed gelegen voor diverse uitstapjes. Zo zijn de plaatsen Veere, Middelburg en Zierikzee vlakbij en de moeite waard om te bezoeken. Ook andere kleine, pittoreske dorpjes liggen in de omgeving en zijn goed begaanbaar met de fiets. Deltapark Neeltje Jans is ook zeker een bezoekje waard.

Foto's
Uw camping op de kaart
Uw camping en andere campings in Zeeland