Camping Prinsenmeer

Regio: Noord-Brabant

Ook aangeboden door:

In Asten-Ommel ligt de camping Prinsenmeer. Het is een onderdeel van de Oostappengroep. Op de camping is een grote recreatieplas aanwezig, waarin gezwommen kan worden. Ook is er een zwemparadijs aanwezig met leuke glijbanen. Zowel met goed weer als met slecht weer kan er dus volop gezwommen worden. Voor de kinderen is er bovendien een speeltuin, indoorspeeltuin en sportterrein aanwezig. Bovendien is er een recreatieprogramma met leuke activiteiten. Wil je ontspannen, dan kun je een bezoekje brengen aan de sauna, het stoombad en het bubbelbad. Op de camping zijn ook een snackbar, zelfbedieningsrestaurant en pizzeria aanwezig.

Accommodaties camping Prinsenmeer

Het is mogelijk om stacaravans of bungalows te huren. Ook kun je een kampeerplaats huren. Deze zijn ongeveer 90 m2 en je hebt de beschikking over stroom, wateraansluiting en waterafvoer. Je kunt kiezen of je aan het water wilt zitten of toch liever meer in het midden van de camping. De plaatsen zijn afgebakend en hebben geen schaduw.

Omgeving camping Prinsenmeer

In de omgeving van de camping liggen diverse fietsroutes. Zo ben je in mum van tijd in natuurreservaat De Peel. Hier kun je ook prachtige wandeltochten maken. In de omliggende dorpen zijn mooie bezienswaardigheden als Botanische tuinen, Kaasboerderij, Nationaal Beiaard Museum en de Strabrechtse Heide. Wil je winkelen? Dat kan in de omliggende steden, zoals Weert, Helmond en Eindhoven.

Foto's
Uw camping op de kaart
Uw camping en andere campings in Noord-Brabant