Camping Roompot Beach Resort

Regio: Zeeland

Deze camping is op dit moment niet te boeken

De camping beschikt over diverse horecavoorzieningen. Zo zijn er een buffetrestaurant, snackbar, pannenkoekenhuis, pizzeria en café. Er is een heus zwemparadijs waar kinderen zich kunnen uitleven. Wil je liever wat ontspannen, breng dan een bezoekje aan het stoombad, de sauna of de whirlpool. Het sanitair is voor iedereen toegankelijk, want er zijn diverse aanpassingen voor de mindervalide en voor de kinderen gemaakt. Houd je van sportieve activiteiten, ga dan eens boogschieten, tennissen, squashen of ga naar het sportveld om een balletje te trappen. Voor de kinderen zijn er nog speciale voorzieningen als speeltuinen, indoorspeeltuin, Koos Kids Club en trampoline.

Accommodaties camping Roompot Beach Resort

Je kunt kampeerplaatsen huren die voorzien zijn van elektra en enkelen zelfs van privé sanitair. Ook is het mogelijk om een stacaravan, cottage of bungalow te huren. Allen zijn comfortabel uitgerust en voorzien van alle gemakken.

Omgeving camping Roompot Beach Resort

Er zijn diverse wandel- en fietsroutes aanwezig, die je naar de mooiste gebieden leiden. Ook leiden ze je naar mooie dorpjes en steden over speciale wandelwegen waar je met de auto niet kunt komen. Heb je jonge kinderen, breng dan een bezoekje aan het Arsenaal en Neeltje Jans. Ze zullen hun ogen uitkijken zich prima vermaken.

Foto's
Uw camping op de kaart
Uw camping en andere campings in Zeeland