Camping Scheldeoord

Regio: Zeeland

Ook aangeboden door:

Camping Scheldeoord is een comfortabele camping. De camping beschikt over zowel een binnen- als buitenbad. Bij beide is een speciaal peuterbad aangelegd. Houd je van ontspanning, dan kun je naar de sauna en de wellnescorner. In de schoolvakanties is er voor de kinderen een speciaal animatieteam die leuke activiteiten organiseren. Je kunt ook volop eten op de camping, bijvoorbeeld in het restaurant, de snackbar of pizzeria. Zelf koken is ook mogelijk met de boodschappen uit de campingsupermarkt. Het sanitair is modern uitgerust met thermokranen.

Accommodaties camping Scheldeoord

De comfort kampeerplaatsen zijn tussen de 100 m2 – 120 m2 groot. Ze zijn geschikt voor maximaal acht personen en voorzien van stroom, water en kabeltelevisieaansluiting. Het is mogelijk om privé sanitair te huren.

Omgeving camping Scheldeoord

Vanuit hier sta je zo in Antwerpen, Brugge en Gent. Dit zijn mooie steden in België, waar je ook gezellig kunt winkelen en wat kunt drinken op een terrasje. De bloemdijken zijn prachtig om over heen te wandelen. Ook fietsroutes wat verder het land in zijn prachtig. Je kunt bijvoorbeeld vanaf Scheldeoord starten. Bij deze dijk is het ook mogelijk om wad te lopen wanneer er laag water is. Door de eb en vloed zul je regelmatig zeehonden zien liggen, wat natuurlijk prachtig is om te zien. Houd je van vissen, dan is deze omgeving ook zeker geschikt.

Foto's
Uw camping op de kaart
Uw camping en andere campings in Zeeland