Camping Slagharen

Regio: Overijssel

Exclusief aangeboden door:

Op het terrein van attractiepark Slagharen ligt Camping Slagharen, een ideale grote gezinscamping. Je hoeft niet ver te lopen van de camping naar de attracties, omdat deze zich op korte loopafstand van de camping bevinden. Het uitgebreide recreatieprogramma biedt volop entertainment voor gezinnen. Sunny Beach, een uitgebreide waterspeeltuin bevindt zich op het campingterrein. Kinderen vermaken zich in dit waterparadijs, dat nabij de tennisbanen gelegen is. Naast Sunny Beach is er een binnen- en buitenzwembad met tevens een bad voor de kleinste kinderen. Daarnaast zijn er op de camping zelf speelattributen, speeltuinen en een overdekt speelparadijs voor de kinderen.

Accommodaties camping Slagharen

Deze luxe gezinscamping biedt plaats voor meer dan 200 bungalowtenten, caravans of campers. De plaatsen zijn ruim opgezet en liggen op goed verzorgde grasvelden. Alle plaatsen beschikken over stroom- en televisieaansluiting. De sanitaire voorzieningen zijn modern. Er is een groente- en vaatwasplaats en een stortplaats voor het chemisch toilet.

Omgeving camping Slagharen

Camping Slagharen is gelegen in het mooie, rustige vechtdal. Het vechtdal kenmerkt zich niet alleen door de mooie natuur maar ook door de kastelen, havezaten en buitenverblijven zoals kasteel Rechteren ten zuidoosten van Dalfsen. In de omgeving van Slagharen zijn gezellige horecagelegenheden, winkels en winkelcentra. Eén van de mooie dorpen die Slagharen omringen is de oude Hanzestad Ommen. Uiteraard zijn er in de omgeving ook musea te bezoeken, zoals het Planetron te Dwingeloo of Museumboerderij de Karstenhoeve in het Ruinerwold.

Foto's
Uw camping op de kaart
Uw camping en andere campings in Overijssel