Camping T Kuierpadtien

Regio: Drenthe

Exclusief aangeboden door:

Camping Kuierpadtien is een uitermate geschikte camping voor gezinnen met opgroeiende kinderen. Camping Kuierpadtien is gelegen in het dorpje Wezuperbrug in Drenthe. Camping Kuierpadtien is een camping waar je je niet hoeft te vervelen. De camping beschikt over onder meer een recreatieteam, zwem- en paardrijlessen, een kunstskibaan, een restaurant en een groot zwembad. Camping Kuierpadtien biedt daarnaast familie- en bedrijfsfeesten aan.

Accommodaties camping Kuierpadtien

Op camping Kuierpadtien is het mogelijk om te kamperen en een vakantiewoning te huren. De ruime kampeerplaatsen zijn vrijwel allen omringd door bossen en voorzien van elektriciteit. Sanitaire voorzieningen zijn vanaf elke kampeerplaats gemakkelijk te bereiken. Men kan het gehele jaar door kamperen bij camping Kuierpadtien. De camping biedt naast kampeerplaatsen ook vakantiewoningen aan, waaronder luxe bungalows, kuierpadhuisjes en kuiertenten.

Omgeving camping Kuierpadtien

Camping Kuierpadtien is gelegen in het Drentse Wezuperbrug in een bosrijke omgeving. Dit biedt de campinggasten onder meer de mogelijkheid fiets- en wandeltochten te maken in een rustige omgeving vol natuurschoon. Wezuperbrug behoort tot de gemeente Coevorden. De stad Coevorden is zeker een bezoekje waard gezien de vele geschiedkundige gebeurtenissen die in de stad plaatsgevonden hebben.

Foto's
Uw camping op de kaart
Uw camping en andere campings in Drenthe