Camping T Schinkel

Regio: Gelderland

Exclusief aangeboden door:

Camping ’t Schinkel, ook bekend als Het Schinkel, is een volledig op kinderen gerichte camping. Het terrein doet sprookjesachtig aan en kinderen kunnen er de meest bijzondere avonturen beleven. Met een koning, een blauwharige brildraak Hubbes, Vrouwe Vroem, Floor en Faun Aa en Pinses Pippa kunnen we toch echt wel spreken van een sprookjescamping waar alle activiteiten gericht zijn op de fantasie en de belevenis van indrukwekkende verhalen en sprookjes. Verder is er een mooi zwembad met een kinderbad en een ligweide, een sportveld en diverse speeltoestellen. Ook kun je op het terrein paardrijden.

Accommodaties camping 't Schinkel

Deze camping heeft een kleine 250 staanplaatsen op prachtig verzorgd grasterrein. Het terrein wordt in de avonduren goed verlicht en de plaatsen zijn volledig afgebakend. Alle plaatsen beschikken over een stroomaansluiting en de caravanplaatsen hebben een aan- en afvoer van water. Wil je op deze sprookjescamping verblijven in een sprookjesachtige accommodatie? Ook dat is mogelijk. Je kunt hier namelijk de vakantie doorbrengen in een waar drakenei! Binnen dit drakenei vind je een indrukwekkende vakantiewoning met één heel groot familiebed.

Omgeving camping 't Schinkel

Camping ’t Schinkel ligt op een heuvel van de Veluwe, in een zeer rustig en natuurrijk gebied. Je kunt er uren wandelen of fietsen zonder er ook maar door iets of iemand gestoord te worden. Er is een goede fietsverhuur te vinden, zodat je altijd met goed vervoer de omgeving kunt gaan verkennen. Binnen een straal van vijf kilometer zijn leuke winkels en horecagelegenheden te vinden.

Foto's
Uw camping op de kaart
Uw camping en andere campings in Gelderland