Camping T Stien 'n Boer

Regio: Overijssel

Exclusief aangeboden door:

Deze sfeervolle familiecamping in Haaksbergen heeft de gasten voldoende te bieden. Jong en oud hoeven zich hier absoluut niet te vervelen. Op het terrein vind je onder meer een prachtig ruim overdekt zwembad, een peuterbad en een openluchtzwembad. Kinderen zullen zich ook prima kunnen vermaken in de uitgebreide waterspeeltuin. Er is een leuk animatieteam aanwezig in het hoogseizoen om de gasten, en dan met name de kinderen, te vermaken. In het restaurant op de camping kun je genieten van een uitstekende maaltijd.

Accommodaties camping Stien'n Boer

De staanplaatsen op Camping Stien’n Boer zijn vrij ruim en net verzorgd. De plaatsen liggen op open veldjes. De rust kan per veld erg verschillen. Het is mogelijk een schaduwrijke plaats te reserveren. Alle staanplaatsen beschikken over een stroomaansluiting. Op een ander deel van de camping vind je leuke vakantiewoningen. Hier kun je comfortabel verblijven en heb je alle gemakken bij de hand.

Omgeving camping Stien'n Boer

Camping Stien’n Boer ligt tussen het centrum van Haaksbergen en een rustig natuurrijk gebied. Je kunt hier dan ook werkelijk alle kanten op. Wil je genieten van de rust en stilte, dan trek je te voet of per fiets de natuur in. Wil je een dagje winkelen of terrasjes pakken, dan wandel je naar het centrum. Ideaal voor mensen die er graag op uit trekken en van een enerverende vakantie houden.

Foto's
Uw camping op de kaart
Uw camping en andere campings in Overijssel