Camping Ter Spegelt

Regio: Noord-Brabant

Exclusief aangeboden door:

In het natuurgebied De Kempen bij de plaats Eersel in de provincie Noord-Brabant is de camping Ter Spegelt gelegen. De vijfsterren camping biedt een breed aanbod van voorzieningen, waar jong en oud gebruik van kan maken. De camping bevindt zich aan een meer, dat als recreatieplas dient en waar ook een strand aanwezig is. Een geweldig zwembad met glijbanen en een reusachtige fontein zorgen ook voor waterplezier. Kinderen kunnen zich vermaken in het overdekte strandbad met huisjes, zand en water, maar ook in de grote speeltuin of op de trampoline. Dan is er verder nog een minigolfbaan en een fietscrossbaan waar gebruik gemaakt van kan worden. De overdekte voorzieningen bestaan onder meer uit een strandpaviljoen, caf├ęs en een supermarkt. Op de camping Ter Spegelt is een leuke kinderboerderij te vinden, waar de kinderen dicht bij de dieren kunnen komen.

Accommodatie camping Ter Spegelt

Op de camping Ter Spegelt is het mogelijk om een SunLodge caravan te huren, die beschikbaar is in twee varianten. De SunLodge Redwood is geschikt voor een verblijf van vijf personen en heeft twee slaapkamers. De SunLodge Aspen is geschikt voor zes personen en is voorzien van drie slaapkamers.

Omgeving camping Ter Spegelt

De directe omgeving van de camping Ter Spegelt is schitterend, want de camping wordt omringd door de natuur van het natuurgebied De Kempen. Hier kunt u prachtig wandelen en vogels spotten vanuit de vogelkijkhut. Vanaf de camping zijn de gezellige steden, zoals Eindhoven en Tilburg simpel te bereiken.

Foto's
Uw camping op de kaart
Uw camping en andere campings in Noord-Brabant