Camping Westhove

Regio: Zeeland

Exclusief aangeboden door:

Deze camping vlakbij Domburg is mooi gelegen en heeft een eigen kinderboerderij. Bovendien is er voor de kinderen een indoorspeeltuin en een overdekt zwembad met speciaal kindergedeelte. Ook is er een kindertheater en worden er leuke activiteiten georganiseerd door het animatieteam. Voor de sportliefhebbers is er een sportveld en de mogelijkheid om te fitnissen. Bij het familierestaurant en de snackbar kun je heerlijk eten en is er ruime keuze. Op de camping is een badhuis waar je heerlijk tot rust kan komen in de bijvoorbeeld de sauna of door middel van een heerlijke massage.

Accommodaties camping Westhove

Je hebt de keus over een basiskampeerplaats of een comfortkampeerplaats. De comfortkampeerplaats is wat groter en zit vlakbij een kinderspeeltuin. Allen zijn voorzien van elektra, draadloos internet, kabeltelevisie- en een wateraansluiting. Bovendien zijn er speciale plaatsen voor campers die deels verhard zijn. Het is ook mogelijk om een chalet te huren. Allen zijn comfortabel uitgerust met eigen badkamer, televisie, wastafel, keuken en woonkamer. De bedden slapen lekker. Je kunt zelfs kiezen voor een chalet met infrarood sauna erin.

Omgeving camping Westhove

Domburg is een gezellige, leuke plaats met zowel leuke winkels als een mooie historie die terug te zien is. Bovendien is Domburg een echte badplaats, dus je kunt hier alles doen wat met zon, zee en strand te maken heeft. Ga je wat meer het binnenland in, dan zijn wandel- en fietsroutes naar de pittoreske dorpjes zeker een aanrader.

Foto's
Uw camping op de kaart
Uw camping en andere campings in Zeeland