Camping Wijde Blick

Regio: Zeeland

Exclusief aangeboden door:

Deze mooie camping ligt vlakbij Renesse. De camping beschikt over een verwarmd openlucht zwembad, met speciaal gedeelte voor de kleinsten. Voor de kinderen worden leuke activiteiten georganiseerd en ze kunnen gebruik maken van de speeltuinen, recreatievelden en speelvelden. Voor de sporters is er een heus sportveld waar je bijvoorbeeld kunt gaan voetballen. De camping heeft goede horecavoorzieningen, waar je heerlijk en gezellig kunt eten met het hele gezin. Het sanitair is geschikt voor iedereen. Er zijn namelijk speciale aanpassingen voor de minder validen en voor de kinderen.

Accommodaties camping Wijde Blick

Het is mogelijk om op een kleine plaats van ongeveer 50 m2 te kamperen met alleen een tent. Het is mogelijk om hier stroom te krijgen. Wil je een wat grotere plaats dan zijn er ook de comfortplaatsen met elektra-, kabeltelevisie- en water aansluiting. Wil je graag beschikken over eigen sanitair, kies dan voor de comfort plus staanplaatsen. Er zijn tevens ook plaatsen speciaal geschikt voor camper, deze zijn deels verhard. Je kunt ook een kampeerbungalow of trekkershut huren. Om te kunnen douchen en naar het toilet te gaan, maak je gebruik van de sanitairgebouwen op de camping. Je kunt ook een chalet huren, die wel een eigen badkamer hebben. Wil je het nog luxer, kies dan voor de hotelchalet. Hier zit een ligbad in en ontbijt is in de prijs inbegrepen.

Omgeving camping Wijde Blick

Vanaf de camping sta je zo in de Zeeuwse hoofdstad Middelburg, maar ook de historische stad Veere en de leuke winkelstad Goes. In de dorpjes vlakbij zijn verschillende streek- en weekmarkten die hartstikke leuk zijn om eens te bezoeken. Bovendien ben je binnen korte tijd in Belgiƫ, waar je ook mooie plaatsen kunt bezoeken. Om de natuur te ontdekken is het nemen van een wandel- of fietsroute zeker een aanrader.

Foto's
Uw camping op de kaart
Uw camping en andere campings in Zeeland