Camping Zandstuve

Regio: Overijssel

Exclusief aangeboden door:

Deze ruime familiecamping in Rheeze/Hardenberg is een zeer kindvriendelijke en gemoedelijke camping. Er is een leuk zwembad met een apart kinderbad en een ruime ligweide om van de zon te genieten. Jong en oud kan er paardrijden en zich vermaken op het sport- en speelveld. De waterspeeltuin zorgt altijd voor veel plezier en de kinderen kunnen bij slechter weer terecht in de binnenspeeltuin. Om de rust van de gasten te garanderen, worden op deze camping geen groepen alleen reizende jongeren toegelaten. Er is een pannenkoekenrestaurant, een snackbar en een kampwinkel.

Accommodaties camping De Zandstuve

Camping De Zandstuve heeft een terrein met vierhonderd staanplaatsen, welke te vinden zijn op een net verzorgde grasbodem. Voor de caravans zijn er plaatsen met een verharde ge√ęgaliseerde bodem. Alle plaatsen hebben een stroomaansluiting, zijn afgebakend en liggen op goed verlicht terrein. Caravanplaatsen hebben een aan- en afvoer van water. Op een ander deel van de camping kun je verblijven in een (toer)caravan, een sfeervolle blokhut of een trekkershut. Wil je op de camping verblijven, maar heb je zelf geen caravan of tent? Dan kun je een tent van de camping huren.

Omgeving camping De Zandstuve

Fietsliefhebbers zitten hier absoluut op de plaats. Je kunt uren fietsen in het Vechtdal en genieten van de natuurrijke en groene omgeving. Hier kom je werkelijk helemaal tot rust in alle vrijheid, te midden van de stilte. Binnen een straal van vijf kilometer van de camping vind je diverse leuke winkels en horecagelegenheden. Bij de receptie kun je meer informatie krijgen over leuke uitjes in de omgeving.

Foto's
Uw camping op de kaart
Uw camping en andere campings in Overijssel