Camping Zeeuwse Kust

Regio: Zeeland

Exclusief aangeboden door:

Bij Rennesse, aan de kust, ligt deze mooie camping de Zeeuwse Kust. Er is een Centrumgebouw aanwezig wat DOK heet. Hier kun je lekkere warme chocolademelk of koffie drinken. Je kinderen kunnen zich ondertussen vermaken in de leuke indoor speeltuin en de kinderboerderij. Er is zelfs een kinderbios aanwezig waar de kinderen lekker in zitzakken naar leuke films kunnen kijken. Op de camping is een zwembad aanwezig en een animatieteam die zorgt voor leuke activiteiten. Wil je graag ontspannen, dan kan dat in de sauna, infrarood cabine of de whirlpool. Het sanitair is geschikt voor allen, want het is aangepast voor de minder validen en kinderen.

Accommodaties campoing Zeeuwse Kust

Op de comfortplaatsen heb je de beschikking over veel comfort, zoals elektra-, water- en kabeltelevisieaansluiting. Wil je graag een eigen privé sanitairhuisje, dan kun je kiezen voor de comfort + plaatsen. Je kunt ook een luxe en praktisch ingerichte chalet huren met woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. Bovendien is meubilair aanwezig. Ook mooi en leuk om te huren is de strandlogde. Voorzien van alle voorzieningen en gemaakt van steigerhout.

Omgeving Zeeuwse Kust

Schouwen-Duiveland is zeker een mooi gebied, met prachtige natuurgebieden. Je kunt hier mooie wandel- en fietstochten maken en vele pittoreske dorpjes bezoeken. Zierikzee is een oude stad met vele monumenten. Ook is dit een gezellige stad met restaurantjes, terrasjes en winkels. Schouwen-Duiveland is omringd door water, dus een paradijs voor de watersporters. Bezoek ook eens Neeltje Jans of het Watersnoodsmuseaum.

Foto's
Uw camping op de kaart
Uw camping en andere campings in Zeeland